Design

Een greep uit mijn werk…

Het op een zo creatief en duidelijk mogelijke manier overbrengen van een boodschap vind ik enorm leuk. Dit doe ik voornamelijk in mijn presentaties. Daarnaast maak ik net zo graag losse illustraties en foto’s om die vervolgens te verkopen en bouw ik websites. Op deze pagina vind je een deel van mijn portfolio.

Lees verder

Presentaties

Ik geloof in de kracht van visuele ondersteuning bij een verhaal. Dat wil niet zeggen dat de inhoud op de tweede plek komt. Zowel inhoud als beeld moet elkaar juist versterken. Om dit te bereiken combineer ik scherpe teksten met (eigen) illustraties, foto’s en video’s in mijn presentaties. Of het nu gaat om marketingplan, een persoonlijk verhaal of een digitale strategie: een goed vormgegeven presentatie maakt het verschil.

Neem contact op

Illustraties

Bij zowel mijn presentaties als websites maak ik graag gebruik van illustraties. Het is echter zonde om die alleen maar daar te gebruiken. Daarom maak ik illustraties om die vervolgens op allerlei producten te laten bedrukken en te verkopen. Ook kun je mij inhuren voor het maken van infographics of het updaten van jouw huisstijl. 

Bekijk mijn werk op Spreadshirt

Websites

Naast een goede presentatie in de ‘offline’ wereld is een eerste digitale indruk minstens net zo belangrijk. Een overzichtelijke en herkenbare website is dan ook de basis. Vervolgens wil je met jouw (potentiële) klanten in contact komen en blijven via social media. Hiermee kan ik jou helpen. Ook als het gaat om het opfrissen van jouw site of social media, bijvoorbeeld in de vorm van grafische verbeteringen of illustraties, help ik je graag.

Neem contact op

Fotografie

Ik kan hier een heel betoog schrijven waarom fotografie zo mooi en belangrijk is voor alle andere dingen die ik doe. Je kunt echter beter kijken naar de resultaten en zelf beoordelen wat je er van vindt. Ik ben gespecialiseerd in wildlife- en landschapsfotografie. Op de volgende sites tref je een groot aantal van deze foto’s aan: